Alisa Dudaj

Finaliste e Muza Competition  2022

Moodboard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rreth Koleksionit

EMRI: ALISA DUDAJ

SHTETI: SHQIPËRI

EMRI I KOLEKSIONIT: “CALIDUS”

Calidus vjen nga latinishtja dhe simbolizon aftësinë dhe mjeshtërinë për të krijuar. Ky koleksion sjell traditën shqiptare të parë në një këndvështrim minimalist. Një dualitet në thjeshtësinë e veshjeve në pamje të parë por kompleksitetin e kanë në detajet e mënyrës se si janë krijuar. Çdo copë dhe pëlhure e perdorur është përzgjedhur me kujdes prej muajsh dhe punuar me dorë në mënyrë artizanale.

Alisa Dudaj

Partnerët tanë

Kontakt

Contact us at [email protected]

Follow us on social Media.