Kontakt

Contact us at ubshr@tirana.al

Visit

and Join!

Visit

and Join!

BASHKOHU THIRRJES TONE

BASHKOHU THIRRJES TONE

Tirana këtë vit është qyteti i 14-të që fiton çmimin “Kryeqyteti Rinor Europian”. Tirana EYC 2022 paraqitet si një makro program dhe mundësi fantastike që do të zgjasë 365 ditë, gjatë të cilave do i jepet jetë një kalendari projektesh me iniciativa e aktivitete të shumta, të cilat do të mbulojnë një gamë të gjerë tematikash e prioritetesh që kanë në qendër rininë, në nivel kombëtar, rajonal dhe evropian.

Partnerët tanë

Follow us on social Media.