Edlira Terziu

Finaliste e Muza Competition  2022

Moodboard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rreth Koleksionit

EMRI: EDLIRA TERZIU

SHTETI: SHQIPËRI

EMRI I KOLEKSIONIT: “UNË JAM SHQIPTARE”

PËRSHKRIM KOLEKSIONI:

Mirësevini në hapsirën time të prezantimit.

“UNË JAM SHQIPTARE” lindi në kuadër të konkursit “Muza Competition” ku tradicionalja gershetohet me modernen dhe sillet nje koncept i ri dizajni për modën, ku spikasin motivet autentike shqiptare.

Për ndërtimin e koleksionit jam frymëzuar nga veshje tradicionale të shqipërisë së veriut, jugut dhe shqipërisë së mesme.

Koleksioni vjen me një larmi formash ngjyrash dhe motivesh. Veshjet e këtij koleksioni janë konceptuar si skulptura të buta dhe pjesëza të shkëputura nga arti i etnografisë shqiptare.

“Unë jam shqiptare” i kushtohet etnografisë tonë të çmuar dhe gruas së fortë ndër shekuj…gruas shqiptare!

Edlira Terziu

Follow us on social Media.