Elda Sulaj

Finaliste e Muza Competition  2022

Moodboard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rreth Koleksionit

EMRI: ELDA SULAJ

SHTETI: SHQIPËRI

EMRI I KOLEKSIONIT: “PAK TRADITË,SHUMË EMOCION”

PËRSHKRIM KOLEKSIONI:

Me dëshirën për t’u mos shkëputur nga tradicionalja koleksioni im është një ndërhyrje e elementeve të kostumeve popullore si për meshkuj ashtu dhe për femra. Element bazë i këtij koleksioni është shiriti i zi prej leshi i tirqeve i përdorur si detaj zbukurues duke i kombinuar këto me ngjyrat e ndezuara në brezat e meshkujve. Gjithashtu koleksioni shoqërohet me dekorime të punuara me dorë si qëndisje apo grep, karakteristike e veshjeve popullore të femrave në zona të ndryshme të Shqipërisë dhe kështu plotesova mozaikun e veshjeve me motive tradicionale po aq dhe moderne.

Elda Sulaj

Partnerët tanë

[dica_divi_carousel item_width_auto=”on” item_width=”476px” autoplay=”on” arrow_nav=”on” dot_nav=”on” item_spacing=”0″ advanced_effect=”1″ _builder_version=”4.15.1″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://muzacompetition.com/wp-content/uploads/2022/06/un-b.png” _builder_version=”4.15.1″ background_enable_image=”off” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://muzacompetition.com/wp-content/uploads/2022/03/eyc2.png” _builder_version=”4.15.1″ background_enable_image=”off” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://muzacompetition.com/wp-content/uploads/2022/06/eu.png” _builder_version=”4.15.1″ background_enable_image=”off” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://muzacompetition.com/wp-content/uploads/2022/06/new-g-1.png” _builder_version=”4.15.1″ background_enable_image=”off” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://muzacompetition.com/wp-content/uploads/2022/06/new-g-2.png” _builder_version=”4.15.1″ background_enable_image=”off” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” title_text=”new-g” sticky_enabled=”0″][/dica_divi_carouselitem][/dica_divi_carousel]

Kontakt

Contact us at [email protected]

Follow us on social Media.