Elitë Sherifi

Finaliste e Muza Competition  2023

Rreth Koleksionit

EMRI: Elitë Sherifi

SHTETI: Kosovë

EMRI I KOLEKSIONIT:Rikthimi i traditës

PËRSHKRIM KOLEKSIONI:

Elitë Sherifi, nga Kosova, ka përfunduar studimet Master arkitekture dhe planifikim urban.
Dekorime të punuara me dorë, qëndisjet, punët me grep si dhe shiriti i zi prej leshi i tirqeve janë
elementet kryesorë të koleksionit “Rikthimi i traditës”.

Elitë Sherifi