Frenki Ceko

Finaliste e Muza Competition  2023

Rreth Koleksionit

EMRI: Frenki Ceko

SHTETI:Shqipëri

EMRI I KOLEKSIONIT: ODË PËR TË KALUARËN

PËRSHKRIM KOLEKSIONI:

Frenki Ceko, nga Shqipëria, ka përfundur studimet Bachelor, në Akademinë e Arteve, Tiranë,
dega tekstil dhe modë. Elementet e motivet e veshjeve pagane, simbolet e hershmërisë të
identiteti iliro-arbnor krijojnë koleksionin “Odë për të kaluarën”.

Frenki Ceko