Frontin Hasani

Finalist i Muza Competition  2023

Rreth Koleksionit

EMRI: Frontin Hasani

SHTETI:Kosovë

EMRI I KOLEKSIONIT: METANA

PËRSHKRIM KOLEKSIONI:

Frontin Hasani, nga Kosova, student i vitit të dytë në Akademinë Evolucion. Prezanton vajzën e
fortë që ka udhëtuar bashkë me kohën dhe trendet komerciale por që nuk ka harruar fillesat e saj.
Kryesisht nga veshjet e zonës së Hasit dhe Luginës së Preshevës, vjen koleksioni “Metana”.

Frontin Hasani