Kiara Musabelliu

Finaliste e Muza Competition  2022

Moodboard

Rreth Koleksionit

EMRI: KIARA MUSABELLIU 

SHTETI: SHQIPËRI 

EMRI I KOLEKSIONIT: NË GUR 

PËRSHKRIM KOLEKSIONI

Në këtë koleksion kam gërshetuar tiparet ekzistente të veshjeve tradicionale shqiptare me frymën moderne të paraqitura në elegancën femërore.

Kam përdorur linja të harkuara dhe të mprehta për të karakterizuar figurën e femrës shqiptare nga ku jam bazuar edhe për emrin e koleksionit “Në Gur”, guri një element shoqërues i çdo miti dhe legjende shqiptare.

Çdo detaj në veshje ështe i realizuar me dore sic e do zakoni.

Kiara Musabelliu

Partnerët tanë

[dica_divi_carousel item_width_auto=”on” item_width=”476px” autoplay=”on” arrow_nav=”on” dot_nav=”on” item_spacing=”0″ advanced_effect=”1″ _builder_version=”4.15.1″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://muzacompetition.com/wp-content/uploads/2022/06/un-b.png” _builder_version=”4.15.1″ background_enable_image=”off” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://muzacompetition.com/wp-content/uploads/2022/03/eyc2.png” _builder_version=”4.15.1″ background_enable_image=”off” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://muzacompetition.com/wp-content/uploads/2022/06/eu.png” _builder_version=”4.15.1″ background_enable_image=”off” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://muzacompetition.com/wp-content/uploads/2022/06/new-g-1.png” _builder_version=”4.15.1″ background_enable_image=”off” global_colors_info=”{}”][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://muzacompetition.com/wp-content/uploads/2022/06/new-g-2.png” _builder_version=”4.15.1″ background_enable_image=”off” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” title_text=”new-g” sticky_enabled=”0″][/dica_divi_carouselitem][/dica_divi_carousel]

Kontakt

Contact us at [email protected]

Follow us on social Media.