Klara Kazani

Finalise Muza Competition  2023

Rreth Koleksionit

EMRI: Klara Kazani

SHTETI: Shqiperi

EMRI I KOLEKSIONIT: Nën Vello

PËRSHKRIM KOLEKSIONI:

Klara Kazani, nga Shqipëria, ka mbaruar studimet në Fashion Dizajn në Akademinë e Modës dhe
Dizajnit në Berlin, Gjermani. Ndër modestisë që silueta e grave të mbuluara transmetojnë,
fshihet një mister mbi individin dhe unin e tyre. Personaliteti dhe mendimet e këtyre grave
frymëzuan koleksionin “Nën Vello”.

Klara Kazani