Liridona Hajdari

Finalise Muza Competition  2023

Rreth Koleksionit

EMRI: Liridona Hajdari

SHTETI: Kosovë

EMRI I KOLEKSIONIT: Folk

PËRSHKRIM KOLEKSIONI:

Liridona Hajdari, nga Kosova, ka mbaruar studimet Bachelor në Akademinë Evolucion. Aty
dominojnë ngjyra e bardhë, e kuqe dhe e zezë si një manifestim i kujdesit dhe respektit ndaj
trashëgimisë kulturore. Koleksioni përmban forma të guximshme dhe linja "oversized". Vjen
“Folk”.

Liridona Hajdari