Mahmudije Nimanbegu

Finaliste e Muza Competition  2022

Moodboard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rreth Koleksionit

EMRI: MAHMUDIJE NIMANBEGU

SHTETI: MALI I ZI

EMRI I KOLEKSIONIT: “Nusja motit n’dit të sotit”

PËRSHKRIM KOLEKSIONI:

“Nusja motit n’dit të sotit” është një koleksion i frymëzuar nga veshjet tradicionale të nusërisë, së trevës së Ulqinit. Ato risjellin në një kontekst bashkëkohor, elementet e fisme dhe elegante të kohës së shkuar. Koleksioni ka për qëllim të frymëzojë dhe fuqizojë çdo vajzë dhe grua, pavarësisht statusit.

Mahmudije Nimanbegu

Follow us on social Media.