Sara Kadrija

Finalise Muza Competition  2023

Rreth Koleksionit

EMRI: Sara Kadrija

SHTETI: Maqedonia e veriut

EMRI I KOLEKSIONIT:Gruaja e fortë shqiptare

PËRSHKRIM KOLEKSIONI:

Sara Kadrija, nga Maqedonia e Veriut, fashion designer e diplomuar ne Universitetin e
Shkencave Teknologjike ne Shkup. I dedikohet femres se forte dhe plot stil te asaj kohe dhe jetes
se veshtire qe grate e veja benin per t’ia dale mbane. Frymezuar nga zona e tyre, afer Çarshise se
vjeter te Shkupit, vjen koleksioni “Gruaja e forte shqiptare”.

Sara Kadrija