Vitore Ndreca

Finalise Muza Competition  2023

Rreth Koleksionit

EMRI: Vitore Ndreca

SHTETI: Shqiperi

EMRI I KOLEKSIONIT: Veza Kozmike-plisi

PËRSHKRIM KOLEKSIONI:

Vitore Ndreca, nga Shqipëria, themeluese e brendit “Gadov” prej 9 vitesh. Është një koleksion i
frymezuar nga gojdhënat e lashta mitike dhe artistike ku nga kaosi u krijuan hyjnitë. Ai është
simboli i Shqiptarëve që nga koha Pellazgo-Ilire që vjen i pandryshuar deri sot, “Plisi”.

Vitore Ndreca