Vjona Gashi

Finaliste e Muza Competition  2022

Moodboard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rreth Koleksionit

EMRI: VJONA GASHI

SHTETI: KOSOVA

EMRI I KOLEKSIONIT: ODELLES

PËRSHKRIMI I KOLEKSIONIT

Odelles do të thotë kodra pyjore, dhe pikërisht pasuritë bimore më dhanë inspirim për të ndërtuar koleksionin tim. Përveç kësaj ky emër lidhet me pasuritë bimore që i ka Kosova, posaçërisht Rrafshi i Dukagjinit, domethënë prejardhja ime.

Mesazhi: Edhe pse dizenjerët e kohës së tanishme krijojnë veshje moderne nuk do të thotë që duhet lënë anash tradicionalja pasi që nga kombinimi I këtyre dy llojeve mund të krijohen veshje shumë të bukura pa humbur tradita dhe pa qenë jashtë modës së sotme.

Vjona Gashi

Follow us on social Media.